Seværdigheder og masser af natur på Langeland

Langeland har noget at byde på til børn og voksne i alle aldre. Vandre- eller cykeltur i den dejlige natur, eller hvad med en dag på Langelandsfestival, besøg Langelandsfortet, medicinhaverne eller Tranekær Slot? -mulighederne er mange.

Besøg Dovns klint på Langeland

Langeland - en 52 km lang perle i det sydfynske

Langeland har en kystlinie på 140 km, som veksler mellem strandenge, strandsøer og lerede klinter. På den sydlige del ved Ristinge finder man også nogle af Langelands bedste sandstrande. Med en bredde på kun 5-10 km, vil der aldrig være langt til havet. På den vestlige side er der adgang til Fyn via Siø dæmningen og Tåsinge. Og på den østlige side er der færgeforbindelse til Tårs på Lolland.

Seværdigheder, kulinariske oplevelser, kultur og musik - Langeland har det hele...

Foruden den fantastiske natur på Langeland er der også muligheder for at besøge diverse seværdigheder. Bl.a. Langelandsfortet, Medicinhaverne i Tranekær, Tranekær Slot, De vilde heste. Der er også flere keramikværksteder og så er havnene i Lohals, Bagenkop, Spodsbjerg og Rudkøbing også et besøg værd. Og så er Langeland selvfølgelig kendt for Langelands- festivalen og frikadellefestival m.m.